Gezondheidszorg software

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software voor zorg en welzijn

Gebruiksvriendelijke inhoudelijke zorgsoftware

Zoekt u een betrouwbare partner met kennis en bewezen ervaring met zorg en welzijn? Een technische partner die ook ervaring heeft met het maken van simpele, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software voor zorgprofessionals?

Wij zijn van mening dat bij het ontwikkelen van software de gebruikservaring voorop moet staan. Veel software projecten in de zorg zijn nog lang niet op het niveau waar ze kunnen en horen te zijn. Er zijn veel oude ‘legacy’ software pakketten die onnodig complex zijn en daardoor niet meer vernieuwd kunnen worden. Ze komen nog uit tijden dat software niet gemaakt werd met het oog op de toekomst maar op wat er op dat moment nodig was. Dit terwijl het belangrijk is om vooruit te kijken en te zorgen dat de software zo ontwikkeld en onderhouden wordt dat hij later altijd nog bijgewerkt kan worden. Dat is de manier van denken en werken waar zorgprofessionals en wij blij van worden.

Veiligheid van gegevens en gebruiksvriendelijkheid

De software die wij ontwikkelen moeten natuurlijk aan de strengste eisen voldoen qua veiligheid. Wij zijn daarom ook bekend met beveiligings management systemen zoals de ISO27001 en NEN7510 voorschrijven. Om veiligheid te garanderen maken we gebruik van standaard onderdelen en zo genaamde frameworks. Deze vereenvoudigen veel ontwikkel taken en ze worden actief onderhouden op het gebied van security en stabiliteit.

Wij houden niet alleen rekening met alle veiligheidsaspecten bij het selecteren van onze standaard onderdelen en frameworks maar ook bij het selecteren van partners om mee te werken. Zo werken we uitsluitend met Nederlandse en soms Europese partners op het gebied van bijvoorbeeld datacenters die in het bezit zijn van ISO27001 NEN7510 certificering.

Naast deze strenge veiligheidseisen lukt het ons toch keer op keer om de gebruiksvriendelijkheid hier niet onder te laten lijden. Met onze duidelijke visie en onze manier van ontwikkelen zorgen we dat de zorgprofessional die moet werken met het systeem voorop staat zonder de veiligheid daarbij uit het oog te verliezen.

zorg en welzijn software

Koppelingen en uitwisselen van gegevens

In de zorg wisselen inmiddels veel systemen gegevens uit. Wij hebben al meerdere koppelingen gerealiseerd en zijn bekend met de vele mogelijkheden van koppelen van systemen. De meest gebruikte vorm van gegevensuitwisseling zijn API’s. Als u op zoek bent om data te ontsluiten via een API kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Wij hebben meerdere koppelingen gerealiseerd met externe API’s. Hier hebben we veel ervaring opgedaan over wat wenselijk is en wat mogelijk is. Niet alleen op welke gegevens gedeeld worden maar ook op de manier waarop ze gedeeld worden. Deze koppelingen tussen gegevens moeten namelijk snel zijn om de integriteit van de data te waarborgen.

Deze opgedane ervaring passen we dan ook dagelijks toe bij het maken van API’s voor onze klanten zodat hun data snel en veilig ter beschikking gesteld kan worden.

Met onze ervaring en passie kunnen we jouw applicatie voor de zorg snel ontwikkelen. Tevens zorgen we er voor dat het onderhouden en verder uitbouwen van de applicatie makkelijk is. Dit scheelt tijd, geld en zorgt voor continuïteit van de applicatie.

Wij nemen hier al het mogelijke werk uit handen van de zorg praktijken en instellingen en focussen ons volledig op klantwensen en op de technische realisatie van het product.

Wellicht bent u geïnteresseerd in wat we voor uw zorg onderneming kunnen betekenen? Neem dan nu direct contact met ons op om een demo in te plannen of om te kijken of we ook uw organisatie kunnen helpen met onze hands-on aanpak.