Energie management software

Energieke digitale oplossingen voor de toekomst

Energieke software met big data

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met kennis en bewezen ervaring op de energie markt? Wij hebben energie monitoring software gemaakt voor verschillende succesvolle bedrijven.

Daar waar het niemand lukte om een duidelijke structuur te maken in het energielandschap is dat ons wel succesvol gelukt. Tienduizenden aansluitingen worden dagelijks succesvol beheerd in de door ons gemaakte software. Voor alle aansluitingen, meters, meetpunten, tussenmeters, bruto productie meters hebben wij één oplossing kunnen bedenken, ontwikkelen en implementeren.

Data warehouse

De software die wij gemaakt hebben stelt zowel kleine bedrijven, multi-sites, resellers en meetbedrijven in staat om hun aansluitingen te beheren. Dagelijks verwerken de door ons beheerde software en servers de bij behorende meetdata van deze tienduizenden meters. De meetdata wordt op verschillende manieren ingelezen. Zo hebben wij beveiligde mailboxen waar we data van uitlezen die via csv’s zijn verstuurd, verschillende API koppelingen met meetbedrijven en leveranciers maar ook data van kleinverbruik meters kunnen wij uitlezen bij EDSN als ODA.

Snelle en robuuste API's

Ruime ervaring hebben we ook met het ontwikkelen van meerdere API’s waar klanten hun data of hun meterlijst op kunnen halen voor eigen doeleinden. Ook koppelen met interne systemen van meetbedrijven is geen enkel probleem.

Maatwerk op basis van bestaande modules

Met onze ervaringen en opgebouwde kennis kunnen we jouw applicatie snel ontwikkelen en zorgen we ervoor dat het onderhouden en verder uitbouwen van de applicatie makkelijk is. Dit scheelt tijd en zorgt voor continuïteit van de applicatie.

Wij nemen hier al het mogelijke werk uit handen van de energie bedrijven en focussen ons volledig op klantwensen en op de technische realisatie van het EMS.

Wellicht bent u geïnteresseerd in wat we voor uw energieke onderneming kunnen betekenen? Neem dan nu direct contact met ons op om een demo in te plannen of om te kijken of we ook uw organisatie kunnen helpen met onze hands-on aanpak.