Maatwerk software ontwikkeling

Wil jij ook succesvol worden met jouw software en ben je op zoek naar een Digital Partner bij de ontwikkeling van software? Als uw Digital Partner voelen wij ons verantwoordelijk voor uw online succes. Wij zijn er voor alles wat u nodig heeft om uw software te realiseren. We maken applicaties voor alle beeldschermen, kleine mobiele schermen, grotere desktop schermen en ook voor grote displays zoals 65 inch televisies of touch screens.

Wij hebben ruime ervaring met zowel bestaande software als met start-ups. Klik verder om te zien of we een match zijn en plan een afspraak in!

Energie management software

Ben je op zoek naar een Digital Partner die de oplossingen heeft voor jouw Energie Management Systeem? Wil je graag een systeem dat goed werkt, dat gebruiksvriendelijk is en flexibel mee kan groeien met uw wensen?

Met ruime ervaring in het realiseren, onderhouden en uitbreiden van meerdere online Energy Management Systemen (EMS) zijn wij de perfecte lange termijn partner voor uw energie projecten. Wij zijn inhoudelijk op de hoogte van de energiemarkt. Niet alleen weten wij het verschil tussen Kw en Kwh maar we hebben ook inhoudelijke kennis van de digitale factuurstandaard.

Kijk verder wat we allemaal kunnen en plan een afspraak met ons in om te bespreken wat we voor uw energieke bedrijf kunnen betekenen.

Gezondheidszorg software

Zoek je naar een Digital Partner die ook hart en passie heeft voor de zorg? Een partner op software gebied die met je meedenkt over gebruiksvriendelijke oplossingen voor het digitaliseren van de zorg?

Wij hebben al meerdere software oplossingen voor de zorg gemaakt. Van simpele apps om te ondersteunen in het zorg proces of administratieve werkzaamheden tot het realiseren van complete Elektronisch Patiënten Dossiers (EPD). Wij hebben de ervaring om succesvolle software te ontwikkelen die door zorgprofessionals wordt gewaardeerd.

Benieuwd naar wat we voor uw zorg organisatie kunnen betekenen? Plan dan nu een afspraak met ons om te kijken hoe we kunnen helpen.

Website ontwikkeling

Zoek je naar een Digital Partner die jouw complexe website kan ontwikkelen, updaten, koppelen met andere systemen en versnellen? Onze op maat gemaakte websites helpen organisaties zorgeloos om te gaan met hun online website. Wij zorgen voor alles wat met de techniek te maken heeft. Zo kunt u zich met een gerust hart focussen op het groeien van uw omzet.

Wil je weten hoe we kunnen helpen met uw website? Plan dan nu een afspraak in om te kijken hoe we kunnen helpen.

Cloud servers en databases

Cloud servers en databases vragen meestal zeer specialistische kennis en oplossingen. Voor ons is het kiezen en implementeren van de juiste oplossing belangrijk. De juiste keuze is bepalend of je in de toekomst op kunt schalen, of alles stabiel is en of je veel onderhoud moet plegen. Ook zijn verschillen in flexibiliteit en beveiliging belangrijke onderwerpen om rekening mee te houden.

Sta jij voor belangrijke keuzes waar je je digitale infrastructuur onder gaat brengen of heb je hulp nodig met onderhoud of updaten van je huidige infrastructuur? We helpen je graag met deze uitdagingen.

Neem nu contact met ons op om uw infrastructuur in kaart te brengen of op te gaan zetten.

Virtualisatie en clusters

Veel online applicaties bestaan uit verschillende onderdelen. Om al deze onderdelen veilig, stabiel en goedkoop met elkaar te laten werken is het mogelijk om clusters op te zetten en een gedeelte van je infrastructuur te virtualiseren. Dit brengt vele voordelen met zich mee indien dit correct opgezet wordt. Zo kan je op een eenvoudige manier je infrastructuur redundant maken door gebruik te maken van clusters.

Kritieke onderdelen van je applicatie kan je op deze manier ondersteunen door failovers te maken. Ook kan je met clusters geautomatiseerd je resources opschalen op het moment dat je die nodig hebt en weer verminderen op het moment dat de drukte voorbij is.

Wij hebben meerdere clusters draaien in verschillende datacenters. Meestal draaien de clusters op gevirtualiseerde servers.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een cluster of aan virtualisatie zodat de afhankelijkheid van bepaalde hardware afneemt of compleet verdwijnt? Klik hier onder om verder te lezen wat we op dit gebied voor je kunnen doen.

Online marketing en funnels

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen met je online marketing opzetten of te optimaliseren. Wij kennen de de meest effectieve technieken van dit moment zoals conversie optimalisatie, landingspagina’s, e-mail marketing, SEO, social media, copywriting, online sales, content marketing en meer.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat jouw online onderneming flink kan groeien. Wil jij ook een verdubbeling van je omzet? Of wil je een technische partner die je kan helpen met de juiste processen in te richten op je website, webshop of email marketing software? Wij helpen je graag met je online aanwezigheid!

Maak een afspraak om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.