Maatwerk software ontwikkeling

Wil jij ook succesvol worden met jouw software en ben je op zoek naar een Digital Partner bij de ontwikkeling van software? Als uw Digital Partner voelen wij ons verantwoordelijk voor uw online succes. Wij zijn er voor alles wat u nodig heeft om uw software te realiseren. We maken applicaties voor alle beeldschermen, kleine mobiele schermen, grotere desktop schermen en ook voor grote displays zoals 65 inch televisies of touch screens.

Wij hebben ruime ervaring met zowel bestaande software als met start-ups. Klik verder om te zien of we een match zijn en plan een afspraak in!

Energie management software

Ben je op zoek naar een Digital Partner die de oplossingen heeft voor jouw Energie Management Systeem? Wil je graag een systeem dat goed werkt, dat gebruiksvriendelijk is en flexibel mee kan groeien met uw wensen?

Met ruime ervaring in het realiseren, onderhouden en uitbreiden van meerdere online Energy Management Systemen (EMS) zijn wij de perfecte lange termijn partner voor uw energie projecten. Wij zijn inhoudelijk op de hoogte van de energiemarkt. Niet alleen weten wij het verschil tussen Kw en Kwh maar we hebben ook inhoudelijke kennis van de digitale factuurstandaard.

Kijk verder wat we allemaal kunnen en plan een afspraak met ons in om te bespreken wat we voor uw energieke bedrijf kunnen betekenen.

Gezondheidszorg software

Zoek je naar een Digital Partner die ook hart en passie heeft voor de zorg? Een partner op software gebied die met je meedenkt over gebruiksvriendelijke oplossingen voor het digitaliseren van de zorg?

Wij hebben al meerdere software oplossingen voor de zorg gemaakt. Van simpele apps om te ondersteunen in het zorg proces of administratieve werkzaamheden tot het realiseren van complete Elektronisch Patiënten Dossiers (EPD). Wij hebben de ervaring om succesvolle software te ontwikkelen die door zorgprofessionals wordt gewaardeerd.

Benieuwd naar wat we voor uw zorg organisatie kunnen betekenen? Plan dan nu een afspraak met ons om te kijken hoe we kunnen helpen.

Online marketing en funnels

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen met je online marketing opzetten of te optimaliseren. Wij kennen de de meest effectieve technieken van dit moment zoals conversie optimalisatie, landingspagina’s, e-mail marketing, SEO, social media, copywriting, online sales, content marketing en meer.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat jouw online onderneming flink kan groeien. Wil jij ook een verdubbeling van je omzet? Of wil je een technische partner die je kan helpen met de juiste processen in te richten op je website, webshop of email marketing software? Wij helpen je graag met je online aanwezigheid!

Maak een afspraak om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Websites

Server beheer en hosting

Webshops